RetroShow

Vanaf nu te boeken: Een compleet, hip en eigentijds feestconcept. Een populair thema ontwikkeld om jou als organisator te ontlasten. De RetroShow staat garant voor een memorabel evenement,  precies op maat. Precies zoals jij het wilt.  Het enige wat wij nodig hebben is een podium en een stopcontact. Of het nou een bedrijfsevent of een schuurfeest betreft. Bruiloft, festival of buitenpodium. De RetroShow is breed inzetbaar en overal op z’n plaats. 

Muziek

De grootste hits uit de 80’s, 90’s en 00’s. Een feest der herkenning en doorgaans één grote “OJAAAAAA!?!” avond.  Van de hak op de tak en in de vijfde versnelling door alle genre’s. Gebracht door de dj’s die hun vak verstaan en die vaak net die klappers weten te vinden die je eigenlijk alweer vergeten was maar waarvan je blij wordt ze weer te horen! 

Ter illustratie: Lekker dansen en meezingen met de Spice Girls. Hakkend en twistend via Paul Elstak en Chubby Checker naar de Pointer Sisters en de longen uit je lijf te schreeuwen met Marco Borsato. Daarna speel je gewoon net zo makkelijk nog even een stevig potje luchtgitaar met Bon Jovi en loop je ook nog even de olifantenpolonaise met George Baker.. Waarom ook niet!? Begin maar vast met je warming-up. Vier uur lang schaamteloos los gaan met de Retroshow is niet niks, het lijkt wel topsport!

Delen:

Een extra toevoeging in de sfeerbeleving is optioneel en makkelijk. Een optreden van David Hasselhof of Jody Bernal. Los gaan met dj Jean of Jeroen van Inkel. Op de foto met de Teletubbies of B.A Baracus. Al je gasten voorzien van bijvoorbeeld een foute pruik, zonnebril of zweetband. En jouw hele event geregistreerd door een professionele foto/videograaf.

De standaard Retroshow is naar wens uit te breiden. Om het simpel te houden hebben we alvast een aantal opties bij elkaar gezet. Uiteraard is dit slechts een indicatie en zijn de mogelijkheden onbeperkt. 

de Retroshow is simpel uit te breiden met onder andere een fotosessie met de Teletubbies
Delen:
Sluit Menu