Opties

Wij begrijpen als geen ander dat ieder event maatwerk is en een eigen benadering vereist. Voor ons is het een must om samen met jou het event door te spreken. Wij zijn dan op de hoogte van de exacte wensen, sfeer en doelstelling zodat beide partijen niet voor verrassingen komen te staan. Maak ons je wensen kenbaar en vul daarom dit formulier zo compleet mogelijk in. 

Wij vertalen jouw wensen in een duidelijk en overzichtelijke offerte en dragen zorg voor een tot in de puntjes verzorgd event zodat jij er geen omkijken meer naar hebt.  

Om je alvast een kleine indicatie te geven hebben we alvast een tweetal opties op een rijtje gezet. De basis Retroshow is compleet: licht, geluid, dj’s en techniek tot 600 personen. De show kan naar wens worden aangevuld voor de extra sfeerbeleving. 

Delen:

RetroShow

Compleet entertainment concept. Schaamteloos los gaan op de grootste hits uit de70’s, 80’s, 90’s en 00’s. Van de hak op de tak in vlot tempo door alle genre’s. Een feest der herkenning en één grote “trip down memorylane”.  

Gelegenheid

Overal op z’n plaats! Bedrijfsevent, bruiloft, festival, feesttent, buitenpodia, schuurfeest, etc.

Techniek

Standaard is de RetroShow voorzien Licht, geluid, retro dj booth en techniek tot 600 personen. Informeer naar de S, M en XL uitvoering. 

Avondvullend

De RetroShow is te boeken voor 4 uur lang compleet avondvullend entertainment. 

Aanvulling

Een (retro) artiest, een look-a-like, zaaldecoratie.. De Retroshow kan naar wens worden aangevuld voor de extra sfeerbeleving. 

Delen:
Oranje, Geel, Bruin, Rond Logo Retroboys

RetroBoys

De gangmakers van de RetroShow zijn vanaf nu naast de show als duo te boeken. Dit kan zowel in hun eigentijdse retrothema als in een door jouw bedacht thema. Ervaren, gedreven en flexibel. Niks is te gek! 

Techniek

Inclusief licht, geluid en techniek tot 600 personen. Of inprik (zie rider)

Tijdsduur

De RetroBoys zijn te boeken voor 60, 90, 120 en 180 minuten (inprik) Of boek de RetroBoys compleet avondvullend met de RetroShow

Aanvulling

Een optreden van de RetroBoys kan naar wensen worden uitgebreid met bijvoorbeeld een (retro)artiest

Delen:
Sluit Menu