FAQ

“antwoorden op veelgestelde vragen”

Wanneer beginnen jullie met opbouwen?

De crew van de Retroshow, bestaande uit 2 personen, zal 3 uur voor de oplevertijd met de opbouw starten.

Is er promotiemateriaal beschikbaar?

Bij een boeking van de Retroshow en/of de Retroshow ontvang je standaard promotiemateriaal. Herkenbaar, duidelijk en gedekt qua auteursrechten. Het promotiemateriaal bestaat uit posters, logo’s foto’s  en/of de digitale versies hiervan zodat alle uitingen er het zelfde uitzien.

Hoe lang is avondvullend?

De standaard tijd van een optreden van de Retroshow is 4 uur. Dit is exclusief de op- en -afbouwtijd.

Hoe groot moet het podium zijn?

Voor de Retroshow is een podium van minimaal 6 bij 4 meter noodzakelijk. De vrije werkhoogte –vanaf het podium– moet op alle punten minimaal 3 meter zijn. Dit is ook terug te vinden in de rider van de RetroShow.

Wat is een rider en wat moet ik ermee?

Een rider is een aparte bijlage van het contract. Hierin staan bv. technische zaken als hoeveel stroom er nodig is, hoe groot het podium moet zijn en in geval van inprikken (priklijst) kan het geluidsbedrijf zien wat er benodigd is voor inprikken en met welk apparatuur gewerkt word. De complete rider van de RetroShow vind je hier.

Hoeveel stroom is er nodig?

Voor de RetroShow is er een onbelast –32 Amp CEE– stroompunt nodig op het podium. Bij extra geluid 2x 32 Amp Cee. Voor technische aangelegenheden verwijzen we je graag naar de rider van de RetroShow. Deze vind je hier.

Is er wel genoeg geluid?

Standaard geluidsset van de Retroshow is geschikt tot 600 personen (binnen). Bij een feesttent is altijd minimaal dubbel geluid nodig. Dit is optioneel bij te bestellen. Denk ook aan een extra 32amp aansluiting nabij het podium. Voor technische aangelegenheden verwijzen we je graag naar de rider van de RetroShow. Deze vind je hier.

Waar moet ik op letten qua veiligheid?

Het podium en geluidssysteem dienen totaal onbereikbaar te zijn voor het publiek middels dranghekken. Voor de veiligheid van de bezoekers en het personeel dienen er, conform de wettelijke normen, voldoende gecertificeerde beveiligingsmedewerkers aanwezig te zijn.

Wat eet de crew?

Indien de reis- en opbouwtijd valt binnen ontbijt, lunch of diner graag gezonde maaltijden voor de 2 mans crew voorzien. Gezond is niet uitsluitend frituur. Geen eten is niet goed voor de crew. Crew = essentieel voor goed optreden, dus graag met zorg behandelen 😉

Kan ik de RetroBoys boeken zonder Retroshow?

De Retroboys zijn los van de Retroshow te boeken. Dit kan met apparatuur of op jouw apparatuur (check hiervoor de rider), in een bestaande line-up of als afsluiter op bijvoorbeeld een festival, schuurfeest, buitenpodium

Sluit Menu