Retroboys

Gangmakers

De gangmakers van de Retroshow zijn vanaf nu naast de show als duo te boeken. Dit kan zowel in hun eigentijdse retrothema als in een door jouw bedacht thema. Ervaren, gedreven en flexibel. Niks is te gek! 

Wie?

Na meer dan 20 jaar solo te hebben geopereerd slaan ze nu (eindelijk) de handen in een! DJ’s Michel (Lubbers) en Dirk (Winkel). Dj’s met een dijk van een (inter)nationale cv, die weten wat er speelt en al jaren mee lopen in de “dj” wereld. Enthousiast, gedreven, ervaren en no-nonsens dj’s die hun vak verstaan en gewapend met een microfoon en een flinke portie muziekkennis haarfijn aanvoelen wat jouw gasten willen horen. Immers, een feestje is leuk maar een goed gevulde kassa aan het einde van de avond is ook een prettige bijkomstigheid. 

Retroboys dj Michel aan de linkerkant en dj Dirk aan de rechter kant staan in bruin, geel en oranje en een zwart, oranje witachtige retroblouse surfend op retro cassettebandje

"Enthousiast, gedreven, no-nonsens en uniek. vakmannen!"

Vanaf nu eindelijk samen te boeken!

Hoe dan?!

Vrijwel meteen na de eerste samenwerking op het festival Retropop in Emmen bleek dat Michel en Dirk samen een unieke chemie hebben. Uniek aangezien het in de “dj-wereld” het vaak draait om het  individu. Deze chemie stralen de heren uit op het podium. Lol maken en er samen voor zorgen dat jouw evenement bestaat uit louter hoogtepunten en jouw gasten met een grote glimlach het evenement verlaten.  Veel gehoord commentaar: “Je ziet dat ze er echt plezier in hebben”. Na een aantal edities Retropop proefde dit naar meer en slaan Michel en Dirk de handen ineen en zijn ze naast de gangmakers van de Retroshow als duo te boeken. 

Oranje, Geel, Bruin, Rond Logo Retroboys

De RetroBoys Opties

Complete show incl. techniek

De RetroBoys als complete avondvullende RetroShow en/of passend in jouw thema zoals bijvoorbeeld; 90’s, Disco, 00’s, Fout, Apres-Ski

 

Inprikken

De Retroboys op jouw apparatuur of in een bestaande line-up. Avondvullend (4 uur) of een set van 60, 90 of 120 minuten.

Delen:
Sluit Menu